You are here

Нова година в България

Нова година в България

Когато се заговори за това къде да посрещнем новата година, обикновено се чувстваме затрупани с оферти за какви ли не дестинации, а накрая оставяме това решение за последния момент. Да се действа спонтанно и да се резервират билети и хотели в движение не е лоша идея, но едва ли е толкова разумна, когато става въпрос за новогодишни празници. Ясно е че по време на празниците и почивките, намирането на места по хотелите е значително по-трудно и има реална възможност да останете разочаровани и да не можете да отседнете точно там, където сте си наумили и ви се иска.

Така или иначе идеята да посрещнете Нова година в България е повече от прекрасна.

Защо ли?

Защото това приключение ще ви се отрази чудесно и ще ви обогати значително.

България крие множество невероятно красиви кътчета, които няма да намерите никъде по света. Хиляди малки чудеса са скътани в планините, долините и крайбрежията на тази малка, но толкова невероятна и любопитна европейска страна. Тя може да ви плени с исторически факти, които да ви отнесат хилядолетия назад и да ви очароват с мистиката си.

Вашата Нова година в България ви дава възможност да избирате между празник на шумен площад и сред много хора в някой оживен многохиляден град, или идилията на малкото селище, скътано в полите на девствено красива планина, в което да се потопите в тишината на зимната нощ и да осъзнаете, че времето около Коледа и нова година е наистина приказно.

Нова година в България

Кои са предимствата на това да останете в България тази година?

На първо място, вашата Нова година в България ще бъде спокойна и мирна. Няма да рискувате да пътувате по оживени летища и да се страхувате дали няма да станете жертва на атентат или друго престъпление.

Второто предимство на това да празнувате зимните празници в родината се крие в това, че у дома е най-уютно и значително по-евтино, в сравнение с повечето други дестинации. Дори да изберете настаняване в семеен хотел, със сигурност крайната цена за ваканцията ще бъде по-малка от тази в чужбина.

Времето през зимата е доста променливо и винаги е по-разумно да не се отдалечавате прекалено от дома, особено ако децата ви са малки и често боледуват.

С решението да прекарате Нова година в страната, Вие си давате възможност да отделите пари за летуване в чужбина, тогава, когато времето ще бъде чудесно, а децата ви ще се радват на по-дълга ваканция. Планинските хотели предлагат чудесни условия на сравнително приемливи цени, особено ако направите резервацията си навреме. Ако времето не ви притиска може да разгледате топ офертите в намаление на някой сайт с промо предложения като Onfire.bg. В категорията „Нова Година в България“ - https://www.onfire.bg/bg/offers/category/141/Nova-Godina-141.html може да разгледате доста изгодни празнични оферти за Новогодишната нощ и посрещането на 2017 година.

Вие можете да почувствате, че сте посетили напълно ново и непознато място, дори и в собствената си страна, ако изберете дестинация в България, която никога до сега не сте посещавали.