You are here

Селски Туризъм за Ценителите на Българското

Селски Туризъм Царско Село

Никак не е странно, че най-бързо развиващият се туристически сектор в България е този на селският туризъм. Това се обуславя от страхотните дадености които има нашата държава – красива природа, свеж въздух и много минерални извори. В околностите на всяко село има какво да се прави, какво да се види. Да не забравяме качествената и вкусна храна, която се произвежда на село.

Много от българските села, особено тези с по-благоприятни условия за туризъм се развиват с бързи темпове. Красиви къщи за гости и малки семейни хотелчета предлагат уют както на българският, така и на чуждестранният турист. Всъщност именно чужденците от развитите държави, богатите туристи на средна и по-напреднала възраст предпочитат спокойствието, качествената храна и хубавото вино – нещо което в България имаме в излишък.

Радостно е и че българите се ориентират към този вид почивка. След стресовата работна седмица в големият град какво по-хубаво от това уикенда да си починем на село в приятна обстановка, на чист въздух и с хубава храна. Нещо което няма да намерите в големите претъпкани курорти. А и цените нямат база за сравнение.

Ако сте решили да си починете на село и търсите оферти за селски туризъм, то може да поразгледате тези

Почивки на село: