You are here

Почивка на Остров Хидра в Гърция

Почивка на Остров Хидра в Гърция

Остров Хидра в Гърция е едно красиво място за лятна ваканция и не само. Дори е по-добре да избягваме да почиваме там в най-горещите летни месеци, а да потърсим подходящи оферти за почивка на остров Хидра през късната пролет и ранната есен.

Островът е много чист, екологично ориентиран. На него са забранени моторните превозни средства. Достъпът до островът е посредством лодки таксита или чрез круизните кораби. А на самият остров може да се насладите на магарешки файтон, да се придвижвате пеш или с велосипед. Там определено ще почувствате духа на древна Елада и ще научите повече за местните традиции.

Лятна ваканция на остров Хидра

Лятна ваканция на остров Хидра

Самият остров е много близо до Пелопонес, тясна ивица от морето ги отделя. На острова може да наемете страхотни вили за почивка обзаведени в типичния гръцки рустик селски стил и модерен басейн в двора. А ако не ви се къпе в басейна, винаги може да се насладите на топлите лазурни води на егейско море.

Уютна вила под наме на остров Хидра

Уютна вила под наме на остров Хидра

Островът е изпълнен с интересни разноцветни вили и малки хотели, а по крайбрежието достатъчно ресторанти и таверни, където да вкусите традиционните гръцки ястия.

Предложения за почивки в Гърция