You are here

Кушадасъ

Кушадасъ

За Кушадасъ спокойно може да се твърди, че е първият турски морски курорт. Разположен е на брега на Средиземно Море на 90км от Измир и съвсем близо до древният град Ефес, който също е популярна туристическа дестинация. Кушадасъ също така е най-посещаваният от българи турски курорт, и това е така неслучайно.

Кушадасъ предлага на туристите дълги и красиви пясъчни плажове, обслужването в хотелите и къщите за гости е много гостоприемно, направо се чувствате като у дома си. На ваше разположение ще е и един от най-големите аква-паркове в Турция.

Но най-вече Кушадасъ е среден по големина град с население малко над 100 хиляди души., където ще намерите богат избор от ресторанти и заведения, където да прекарвате вечерите си. Силно ви препоръчваме да посетите турската вечер в най-големият им ресторант Кервансарай, ще се насладите на богата и атрактивна шоу програма, която дълго ще се запечата във вашето съзнание.

Турция е богата да древни обекти, които са в изобилие около Кушадасъ. Може да посетите Ефес и къщата на Дева Мария, може да отскочите до Памуккале и храмът на Аполон, или до Пергамон където в древността е бил създаден Пергаментът.

Кушадасъ е една чудесна идея за лятна почивка за вас и вашето семейство! Ето няколко изгодни предложения за почивка в Кушадасъ: