You are here

Статии

Оферти за почивки на 3 Март

Оферти за почивки на 3 Март

3-ти Март е един от най-почитаните празници в България, тогава празнуваме освобождението ни от турско робство. През деня на празника има тържества на вр.Шипка, а вечерта в гр.Велико Търново на крепостта Царевец ще бъде представено тематично светлинно шоу.

3 Март е един добър повод да посетите връх Шипка, Велико Търново и региона, като най-добре е да го направите в два поредни дни с преспиване.

Промо Оферти за Почивка на 3 Март:

Оферти за Почивки за 14 Февруари - Свети Валентин

Оферти за Почивки за 14 Февруари - Свети Валентин

Наближава денят на влюбените - Свети Валентин, който в България се чества заедно с Трифон за Резан на 14 февруари. Най-доброто решение е да посрещнете празника с вашата любима половинка с по чаша вино в ръка на някое екзотично и приятно място.

Ето и избрани почивки за 14 Февруари - Свети Валентин:

Къде и как по света празнуват Нова Година

Къде и как по света празнуват Нова Година

До Нова Година остава по-малко от месец, повечето хора по света празнуват новата година, дори и в Китай празнуват на 31 Декември, въпреки че тяхната нова година е в края на Януари. Поради различните часови пояси новата година започва по различно време. Първи празнуват на остров Карибати, а последни на Хавайските острови, част от САЩ.

Оферти за Почивка на Коледа

Оферти за Почивка на Коледа

Коледа е светъл християнски празник и на него обикновено почиваме. Тази година 25, 25 и 27 Декември са почивни дни, както 30 и 31-ви. Това е една много добра възможност да почивате още от 23-ти Декември до 1-ви Януари. Идеална възможност за една добра коледна почивка.

Ето и най-атрактивните ни промо оферти за почивка по Коледа:

Оферти за Почивка на Нова Година 2018

Оферти за Почивка на Нова Година 2018

Нова Година наближава и местата за почивка по това време бързо се изчерпват, за това ако искате наистина добра оферта за Нова Година, то трябва да си направите резервация още докато е време.

При нас ще намерите наистина изгодни оферти за почивка на Нова Година:

Коя минерална вода в България какво лекува?

Коя минерална вода в България какво лекува?

Територията на България е изключително богата на минерални извори с най-различни качества на водата. Ако трябва да се обхванат в едно изследване всички минерални извори, то и една книга не би стигнала да се изпише всичко за качеството на техните води. За това ще се спрем само на най-популярните СПА дестинации и какво лекуват техните минералните води.

Пампорово

Пампорово

Пампорово е планински курорт в Родопите близо до Смолян. В миналото основно зимен ски курорт, днес той развива и летния си профил като място за планинско колоездене и туристически излети из красивите и зелени Родопи.

Пампорово е разположен на 1650 м надморска височина, като всички ски писти стартират от извисяващият се над курорта връх Снежанка /1926м/. От 2016-та година Пампорово и Чепеларе свързаха пистите си в една ски зона, която стана най-голямата на Балканите с 80 км ски писти.

Оферти за настаняване в хотели в Пампорово:

Арбанаси - Потопете се във възрожденският дух на България

Арбанаси - Потопете се във възрожденският дух на България

Арбанаси е едно уникално българско село отстоящо само на 5км от Велико Търново. Селото е архитектурно-музеен резерват със своите къщи във възрожденски стил, 5 черкви и 2 манастира. То е част от 100-те национални туристически обекта и печат за книжката може да получите от църквата „Рождество Христово“.

Мелник - Дестинацията за винен туризъм в България

Мелник - Дестинацията за винен туризъм в България

В България има много региони, в които вино-производството е на високо ниво, но Мелник винаги се е асоциирал с хубаво червено вино и държи челното място що се отнася до разпознаване и асоциация с винен туризъм в България.

Мелник също така е и най-малкият град в България, някога по Османско време е бил областен център, но тези години отдавна са отминали. В момента са останали само местни хора на преклонна възраст, както и няколко по-млади съдържатели на хотели, къщи за гости и механи.

Павел Баня – СПА и Балнео Курорт

Павел Баня – СПА и Балнео Курорт

Павел Баня е сравнително ново селище, което се е превърнало в СПА и балнео курорт. Разположено е в северното подножие на Средна Гора в близост до Стара Загора. За разлика от Хисаря, която е била населена от древни времена, Павел Баня е заселен след освобождението на България от Османската Империя.