Вие сте тук

Статии

Оферти за Великден 2017

Оферти за Великден 2017

Тази година католическият и православният Великден съвпадат, ще празнуваме този светъл християнски празник на 16-ти Април. Ще имаме 4 почивни дни от петък до понеделник включително, като това е идеалното време за една кратка почивка извън големият град.

БОРОВЕЦ – ЕМБЛЕМАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ СКИ КУРОРТИ

Хотели в Боровец

Сгушен в полите на Рила, Боровец е едно от най-предпочитаните места за отмора и спорт у нас. Той е най-големият български ски курорт. Намира се в северната страна на Мусаленския хребет, на 1300 метра надморска височина. Като курорт е посещаван не само през зимата, но и през лятото.

Концепцията „Разпръснат Хотел“ и приложима ли е тя за селата в България

Разпръснат Хотел

Концепцията „Разпръснат Хотел“ е сравнително нова и набира популярност първоначално в Сицилия, след това в южните райони на Италия, а напоследък и в провинция Тоскана. Италианската дума за това е Albergo Diffuso.

Промо Оферти за 8-ми Декември

Промо Оферти за 8-ми Декември

Наближава 8-ми Декември – студентският празник, на който студентите купонясват обикновено някъде по родните курорти и хотели. Ако искате да си прекарате наистина добре и незабравимо е нужно както добра компания, така и добра оферта за студентският празник. Побързайте!

Белоградчишките Скали

Белоградчишките Скали

Близо до град Белоградчик в Северозападна България се намират прословутите Белоградчишки Скали и крепостта, която опасва част от тях. Самите скали представляват скални фигури изваяни от природата с височина до 200 метра с цветове от червено до жълто.

Златоград – Възрожденската Перла на Родопите

Златоград – Възрожденската Перла на Родопите

Златоград е най-южно разположеното градче в България, намира се в долината на р. Върбица в Родопите в Смолянска област. Това е едно китно българско градче запазило възрожденският дух и култура.

Българските курорти само с 20% намаления през Септември, а Гръцките с 50% отстъпки

Морски плаж в Гърция

Въпреки напънът на родното правителство да накара българите да почиват по празниците в България, то по-голямата част пак ще отиде в Гърция на почивка и затова си има причина: В Гърция цените през Септември ще са с 50% надолу, а в българските курорти само с 20% .

Сандански - Перлата на Югозападна България

Сандански - Перлата на Югозападна България

Сандански е красив курортен град в Югозападна България разположен в полите на Пирин планина. През града минава буйната планинска река Санданска Бистрица. В града има горещи минерални извори и той се е обособил като балнеологичен курорт.

Дяволската пътека – зашеметяващо приключение в сърцето на Родопите

Дяволската пътека

Дяволската пътека е разположена на левия приток на река Буйновска в землището на община Борино. Самото село Борино се намира в Смолянска област между градовете Доспат /17км/ и Девин/20км/.