You are here

Китен - Уникално място за почивка и забавление

Китен - Уникално място за почивка и забавление

Китен е обаятелно и красиво курортно селище разположено на южното ни черноморско крайбрежие южно от Приморско. Градчето е разположено в близост до издаден в морето малък полуостров носещ митичното име Урдовиза, на който има останки от древно тракийско селище. Природата е живописна, а двата плажа - северният Атлиман и Южният плаж са безкрайно романтични.

Плажът Атлиман в Китен

Плажът Атлиман в Китен

В Китен има малко пристанище, където можете да си организирате морска разходка до близките градчета и красиви крайбрежни местности. Китен е близо до Международният Младежки Център, който е разположен между Китен и Приморско, така че можете да отделите един ден за разходка до там.

Екзотика в Китен - Дисктека Зангадор

Екзотика в Китен - Дисктека Зангадор

В градчето има много семейни хотели и ресторантчета където да отседнете и похапнете добре. А пък за по-вечери купонът ще се пренесе в някой от многобройните барове в района. От най-популярните барове са Водният Бар разположен точно над плажа Атлиман и Веселият Бар разположен на южният плаж до устието на Китенската река. А пък дискотека Зангадор е една от най-екзотичните по южното ни Черноморие.

Промо Оферти за Почивка в Китен: