You are here

Намалени цени в Боровец и Пампорово, а условията за ски се подобряват

Намалени цени в Боровец и Пампорово, а условията за ски се подобряват

В зимните курорти Боровец и Пампорово от началото на тази седмица влязоха в сила нови намалени цени за лифт картите и ски оборудването. А същевременно условията в ски курортите значително се подобриха благодарение на новите валежи от сняг надвишаващи 50см в долните части на пистите.

В Банско също ще намалят цените, но чак след 1-ви април, до тогава дневната лифт карта остава с цена от 70лв. В Боровец дневната лифт карта е намалена на 51лв, а половинката за следобеда е 25лв. Също така от 17-ти март влизат в сила с 50% по-ниски цени на ски оборудването и таксите за обученията по ски и сноуборд.

В Пампорово дневната карта е намалена на 52лв, а половинката на 43лв. Съответно това са цените за възрастни, за деца, учащи и пенсионери има намалени тарифи, които можете да проверите в сайтовете на съответните курорти.

Ако не ви се карат ски в някой от големите курорти, то на разположение има и още няколко места в югозападна България, където да се насладите на зимните спортове. Това са пистите на Мальовица, където от тази седмица също има намаление на цените – 20лв за целодневна карта. Условията на Бодрост-Картала също са много добри с новите над 50см снежна покривка, а цената за дневна лифт карта е 33лв, а за половина -25лв.